SVI SU SE NADALI DA ĆE PREŽIVETI: Čačak se sutra oprašta od Nikole (20) - Tuga zbog pogibije mladog pitomca kog je pokosio pijani vozač

V. I.

20. 07. 2022. u 07:39

ČAČANSKU javnost šokirala je vest o pogibiji njihovog sugrađanina - pitomca Vojne akademije, Nikole Grujića (20), koji je preminuo u subotu nakon što ga je sedam dana ranije na trotoaru Darvinove ulice u Beogradu "pokosio" vozač "alfa romea" Branislav R. (43).

СВИ СУ СЕ НАДАЛИ ДА ЋЕ ПРЕЖИВЕТИ: Чачак се сутра опрашта од Николе (20) - Туга због погибије младог питомца ког је покосио пијани возач

Foto: Fejsbuk

Bahati vozač je, kako saznajemo, pobegao posle nesreće, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila, posle čega je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola, odnosno da je imao čak 2,35 promila alkohola u krvi.

Kako saznajemo, u prvom trenutku se mislilo da je Nikola hteo da pređe ulicu van pešačkog prelaza, ali je utvrđeno da ga je auto udario dok je bio na trotoaru. Grujić je sa teškim povredama opasnim po život prevezen u Urgentni centar, gde je 16. jula, uprkos naporima lekara da mu pomognu - preminuo.

Sahrana mladića zakazana je za četvrtak u 12 časova, na gradskom groblju u Čačku. Njegovi drugari su nam kazali da je Nikola bio veoma dobar drug i odgovoran mladić, da je voleo uniformu, te da je ljubav prema Vojsci Srbije nasledio od oca Nenada, koji je takođe u vojnoj službi.

Foto: Fejsbuk

Nikola sa majkom i bratom

- Svi su se nadali da će se izvući, da će preživeti. Posebno je ova tragedija pogodila njegovu majku Draganu, njegovu mlađu braću Aleksandra i Vuka. Ovo je velika tragedija za ovu porodicu, ali i za ceo grad - kazali su nam meštani naselja Avenija u Čačku, gde živi ova porodica.

Poruka bratu

POČIVAJ u miru, brate moj, napisao je na "Instagramu" Nikolin brat Aleksandar. Na društvenim mrežama od nastradalog pitomca juče su se opraštali i njegovi prijatelji i poznanici.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024