ČETIRI BELA BALONA NISU ODLETELA U NEBO: Čačani došli da odaju počast nastradalim mladićima, primetili neobičan detalj (FOTO/VIDEO)

Novosti online

27. 06. 2022. u 19:57

TUGA, bol i suze nisu se mogli sakriti na licima velikog broja Čačana koji su se okupili na Gradskom trgu kako bi u znak sećanja na Ognjena, Ivana, Luku i Nikolu pustili bele balone u nebo.

ЧЕТИРИ БЕЛА БАЛОНА НИСУ ОДЛЕТЕЛА У НЕБО: Чачани дошли да одају почаст настрадалим младићима, приметили необичан детаљ (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Free Images Pixabay

Ono što su svi primetili jeste da je na desetine balona odletelo, a samo četiri zavezana zakačila su se za jedan visoki stub, preneli su mediji.

Nastradali mladići, kako kažu svi koji su ih poznavali, bili su deca za primer. Nerazdvojni drugovi od detinjstva zajedno su otišli u smrt.

Ognjen Vasiljević (19), Ivan Stančić (19), Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20) poginuli su u noći između subote i nedelje kod Čačka.

Obdukcija četri mladića koja su poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje u selu Jančići kod Čačka, pokazala je da su svi preminuli usled preloma vrata.

Takođe, niko od mladića nije bio pod dejstvom alkohola niti psihoaktivnih supstanci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)