VATROGASCI SATIMA BILI NA TERENU: Izvučeno telo Vladimira koji je pao u provaliju na Tari (FOTO)

Novosti online

14. 07. 2022. u 22:30

TELO Vladimira Milivojeva (51), koji je nastradao danas u nesrećnom slučaju na Tari, spušteno je niz liticu.

ВАТРОГАСЦИ САТИМА БИЛИ НА ТЕРЕНУ: Извучено тело Владимира који је пао у провалију на Тари (ФОТО)

Foto: Službe spasavanja

Doktor doma zdravlja konstatovala je smrt nesrećnog čoveka i njegovor telo preuzele su mrtvozorne službe.

Intervencija izvlačenja tela nastradalog Vladimira završena je u 19:00 časova, a u akciji su učestvovala pet pripadnika vatrogasaca spasilaca ( tim za spasavanje iz ruševina) iz Užica, troje iz Bajine Baste i dva pripadnika službe nadzora Nacionalnog parka Tara.

Podsetimo, Vladimir Milivojev, scenski rekviziter iz Beograda, nastradao je danas na snimanju filma "Oluja".

Prema prvim informacijama, iako se okolnosti nesreće još utvrđuju, pao je sa Banjske stene na Tari u provaliju duboku nekoliko stotina metara. Nesreća se dogodila nakon što je završeno snimanje scene.

- Ljudi sa seta su se raštrkali, a on je seo na samu ivicu Banjske stene. Sedeo je tu neko vreme, a onda je ustao. U tom trenutku je izgubio ravnotežu i pao niz liticu od par stotina metara - rekao je izvor sa lica mesta.

Jedan od njegovih kolega, kaskader Branislav Hristić, pokušao je da se spusti dole i pomogne. Međutim, kako se nezvanično saznaje, kada se spustio pozlilo mu je od zatečenog prizora.

Kako su saopštili iz produkcije "Omega", V. M. je bio scenski rekviziter u ekipi filma "Oluja", i on je u jutarnjim časovima pao sa litice pod okolnostima koje se još utvrđuju.

- Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice. Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima - navodi se u saopštenju produkcije.

BONUS VIDEO - Snimak sa mesta nesreće na Tari u kojoj je poginuo član ekipe filma "Oluja"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere