KAMION IŠAO U RIKVERC I USMRTIO RADNIKA: Nesreća na auto-putu kod Aleksinačkih rudnika, čovek preminuo od zadobijenih povreda

Novosti online

24. 06. 2022. u 17:03

MUŠKARAC star 59 godina preminuo je od povreda zadobijenih kada ga je na auto-putu kod Aleksinačkih rudnika udario kamion, kažu iz niške policije.

КАМИОН ИШАО У РИКВЕРЦ И УСМРТИО РАДНИКА: Несрећа на ауто-путу код Алексиначких рудника, човек преминуо од задобијених повреда

Foto: pixabay

Nezvanično, obojica su učestvovala u izvođenju radova na tom delu puta. Vozač kamiona je uhapšen i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Nesreća se desila u četvrtak, a za volanom kamiona, koji se kretao u rikverc, bio je 43-godišnji M. J. iz Niša. Uhapšen je jer se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti.

Sumnja se da je on juče upravljajući kamionom na auto-putu Niš - Beograd u visini Aleksinačkih rudnika, na delu na kom se izvode radovi, kretajući se unazad, udario zadnjim delom kamiona 59-godišnjeg muškarca - navode iz Policijske uprave.

Od zadobijenih povreda radnik je preminuo u Opštoj bolnici u Aleksincu. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden aleksinačkom Osnovnom javnom tužilaštvu.

(Južne vesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri