BELE RUŽE ZA ALEKSANDRA: Sahranjen Šapčanin koji se udavio u Savi

V. M.

16. 06. 2022. u 19:25

ALEKSANDAR P. (18), koji se pre tri dana utopio u Savi kod Šapca, sahranjen je danas na Novom groblju u ovom gradu.

БЕЛЕ РУЖЕ ЗА АЛЕКСАНДРА: Сахрањен Шапчанин који се удавио у Сави

Foto: Instagram

Do večne kuće ispratili su ga porodica, rodbina i prijatelji, kao i drugovi i drugarice iz škole, koji su na kraju pogreba bacili bele ruže u raku.

- S obzirom na novonastalu situaciju, u kojoj je maturant naše škole tragično stradao, obaveštavamo vas da se otkazuje proslava maturske večeri zakazana za četvrtak 16. jun. Molimo vas za razumevanje, kako bismo i u ovoj situaciji bili solidarni i na dostojanstven način podneli gubitak učenika naše škole - navela je Uprava Tehničke škole u Šapcu.

Podsetimo, juče je jedan od njegovih drugova izjavio da je Aleksandar došao na reku, pa da se pridružio prijateljima koji su plivali, a onda je počeo da se davi.

- Pitali smo da li zna da pliva on je rekao da zna, mi smo ušli u vodu i ja sam otišao baš daleko, a on i moj drug Boško su ostali malo dalje od mene jedno, 15-ak metara i on je počeo da viče i da se davi - napisao je Aleksandrov prijatelj.

On je naveo da je krenuo ka drugu čim je vidio da je situacija ozbiljna.

- On se uhvatio za mene i povukao nas obojicu na dno. ja sam jedva isplivao gore i moj drug Boško je pokušao da ga dohvati, ali nije uspeo. Posle toga su ljudi zvali Hitnu pomoć i policiju, oni su uzeli zapisnik i posle dva sata su stigli ronioci - naveo je uz napomenu da mu je mnogo žao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!