SUDAR AUTOMOBILA I BICIKLA: Saobraćajna nezgoda u Manojlovcu kod Leskovca

I. M.

01. 06. 2022. u 14:54

ŽENA, stara oko 70 godina, povređena je kada je na bicikl kojim je upravljala naleteo putnički automobil. Ona nije imala vidljive povrede po telu, ali se nakon pada sa bicikla žalila na glavobolju i bol u predelu kuka.

СУДАР АУТОМОБИЛА И БИЦИКЛА: Саобраћајна незгода у Манојловцу код Лесковца

foto: I.Mitić

Posle ukazane prve pomoći povređena žena je transportovana u leskovačku Opštu bolnicu, a prema nezvaničnim informacijama, nije životno ugrožena.

Do sudara je došlo, nešto pre podneva, u leskovačkom selu Manojlovce. Povređena žena je navodno prelazila sa jedne na drugu stranu saobraćajnice kada je na nju, iz nepregledne krivine, naleteo putnički automobil kome je u ovoj nezgodi potpuno smrskana šoferšajbna.

Mlađi vozač je, prema rečima očevidaca, držao glavu povređene žene u svom krilu šokiran onim što se dogodilo. Ona nije pomerana sa lica mesta zbog eventualnih komplikacija, a do dolaska Hitne pomoći nije gubila svest i bila je komunikativna.

Više detalja o okolnostima pod kojima je došlo do ovog sudara znaće se nakon uviđaja policije koja je takođe odmah izašla na lice mesta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona