STIGLA DIZALICA, PLAMEN GASE IZ VAZDUHA: Posle dva sata borbe sa vatrenom stihijom, vatrogaci obuzdavaju požar (VIDEO)

M. SPASENOV

16. 04. 2022. u 01:34 >> 01:53

SKORO dva sata traje drama na Karaburmi, u Husinskih rudara 24.

СТИГЛА ДИЗАЛИЦА, ПЛАМЕН ГАСЕ ИЗ ВАЗДУХА: После два сата борбе са ватреном стихијом, ватрогаци обуздавају пожар (ВИДЕО)

Foto M. S.

Iz za sada nepoznatih razlog kasno večeras ovde je izbio požar koji se veoma brzo proširio po krovu zgrade, preteći da zahvati i donje spratove.

Ubrzo po pozivu su stigli vatrogasci a, kako saznaju „Novosti“, vatra je izbila u stanu broj 16 u kome srećom nije bilo nikoga.

Foto printskrin video M. S.

Svi stanari zgrade su evakuisani, ali se borba sa vatronom stihijom nastavila. Vatrogasci sa šest vatrogasnih kola borili su se sa plamenom. U nekom trenutku je stigla i dizalica, koja je omogućila specijalnim pripadnicima MUP da gase vatru i iz vazduha.

U međuvremenu je pristigne i nova - treća cisterna sa vodom.

Negde oko pola dva vatra je stavljena pod kontrolu, vatrogasci su uspeli da smanje plamen. Očekuje se da će požar uskoro biti ugašen.

BONUS VIDEO - VATRENA STIHIJA NA KARABURMI: Vatrogasci požar gasili dva sata, četiri porodice ostale bez doma

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni