ŽENA STRADALA U POŽARU U BEOGRADU: Druga osoba prevezena na detoksikaciju, teška noć u Beogradu

Tanjug

10. 04. 2022. u 07:15

U ULICI mitropolita Pavla Nenadovića, noćas se dogodio požar u kojem je jedna žena preminula, a druga je prevezena na VMA na odeljenje detoksikacije.

ЖЕНА СТРАДАЛА У ПОЖАРУ У БЕОГРАДУ: Друга особа превезена на детоксикацију, тешка ноћ у Београду

Foto: Milena Anđela/Profimedia/Ilustracija

U Ulici kneza Višeslava, 18-godišnji mladić noćas je uboden nožem tokom tuče i kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Prema rečima dežurnog lekara, protekle noći je bilo više tuča u Beogradu sa većim brojem učesnika, ali sem ubodenog mladića, nije bilo teže povređenih, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Dogodilo se ukupno šest saobraćajnih udesa, ali prema rečima dežurnog lekara ni jedan učesnik nije ozbiljnije povređen, a lakše povrede su sanirane na licu mesta.

Dežurale su 22 ekipe koje su obavile ukupno 123 intervencija, od čega 22 na javnim mestima.

Kao i svake noći bilo je nekoliko intervencija na javnim mestima zbog intoksikacije alkoholom, a sve takve slučajeve ekipe Hitne pomoći prevozile su na detoksikaciju u VMA.

Situacija sa korona virusom nastavlja da se smiruje, rečeno je Tanjugu u službi Hitne pomoći, a protekle noći bilo je šest interkliničkih trasporta, ali nije bilo novih slučajeva kovida-19. U velikom broju su se javljali hronični pacijenti, najviše astmatičari, kardiovaskularni pacijenti, osobe sa psihijatrijskim poremećajima i hipertenzičari.

Protekle noći javljao se manji broj građana zbog povišene temperature i simptoma prehlade ili gripa.

BONUS VIDEO: JEZIVI ZLOČIN U ČAČKU - Mladić ubio oca, majku i dedu, prvi snimak sa mesta tragedije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo