NEZGODA KOD IVANJICE: Muškarac (52) zadobio teške povrede prilikom seče drva, hitno hospitalizovan

V. I.

16. 03. 2022. u 15:10

PEDESETDVOGODIŠNjI R. M. iz sela Međurečja kod Ivanjice zadobio je teške telesne povrede prilikom seče trupaca.

НЕЗГОДА КОД ИВАЊИЦЕ: Мушкарац (52) задобио тешке повреде приликом сече дрва, хитно хоспитализован

Foto: D. Balšić

 Povređeni Ivanjičanin hitno je prevezen i hospitalizovan u čačanskoj Opštoj bolnici, gde su mu konstatovani prelomi karlice i kuka.

Do nezgode je došlo kada je R. M. u svom dvorištu kratio trupce za ogrev, prilikom čega su se trupci otkotrljali i naneli mu teške telesne povrede.

Inače, u proteklih nekoliko dana ovo je druga nezgoda na ivanjičkoj teritoriji prilikom gotovljenja drva. Podsećamo da je pre desetak dana hospitalizovan tridesetdvogodišnji čovek koji je teško povređen u šumi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju