DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD KANJIŽE: Automobil pronađen u kanalu, pored njega plutalo telo

R. Š.

12. 03. 2022. u 13:58

Na putu između sela Zimonjić i Velebit u opštini Kanjiža, dogodila se saobraćajna nesreća sa tragičnim posledicama. Kako saznajemo, na licu mesta život je izgubio muškarac Laslo S. (34) iz naselja Trešnjevac, takođe kod Kanjiže.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ КОД КАЊИЖЕ: Аутомобил пронађен у каналу, поред њега плутало тело

Foto: R. Šegrt/ilustracija

U Policijskoj upravi u Kikindi potvrđeno nam je da je život izgubio vozač automobila, koji je sleteo u kanal.

- Automobil marke “reno tvingo”, kanjiških registarskih oznaka, pronađen je u kanalu, kao i beživotno telo vozača. Iz zasad neutvrđenih razloga automobil je sleteo u kanal i vozač je preminuo na licu mesta – rečeno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi, u čijoj nadležnosti je ovo područje.

O nesreći je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Senti, koje je naredilo obdukciju, pa je telo nastradalog vozača poslato u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

- Nesreća se dogodila još sinoć, kada je vozač, najverovatnije, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u kanal.  Atomobil je jutros pronađen u kanalu, a pored vozila je bilo telo koje je plutalo po vodi. Policija je obavila uviđaj, a tačan uzrok smrti i ove nesreće znaće se posle obdukcije tela vozača – rekao je “Novostima” izvor upućen u ovu nesreću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)