SEDAMDESETDVOGODIŠNjI Leskovčanin preminuo je danas u Ulici Maksima Gorkog od posledica srčanog udara izazvanog stresom nakon što je na nejgove oči napušteni pitbul rastrgao njegovog psa od kog nije mogao da ga odbrani.

Dusanka

20.02.2022. 22:58

Sto bih moja pokojna majka rekla: "E moj Brajko, do cega je doslo i sta je dopustila drzava." Ne razumem ljude koji kupuju i gaje te pit bul pse, to je za mene kao da neko nosi oruzje uz sebe. Nesto je to na opake, cuko je cuko a ne imati, gajiti i kupovati te divlje bestie, koje ocigledno postaju opasnost. Recite mi: Some to treba? Zar nije neki domaci cuko, mesanac dovoljan?

Mir

21.02.2022. 10:10

A ne ! Ta životinja ima svog vlasnika.Samo ga treba pronaći i on živi u blizini mesta zločina.Vlasnik , je odgovoran i za na naprasnu smrt starca i vlasnika kućnog ljubimca .

Mita

23.02.2022. 09:20

Stalno pricate o pit bulovima kao da su to zveri! A sta da radimo sa labradorom koji je napao i izujedao mog sina?! U Vlasotincu gotovo svakog dana nekog ujede lutalica i ne vidim da to pise u novinama valjda sto nema ni jednog pit bula! Opasan pas je svaki pas koji je dovoljno veliki da moze da ozbiljno povredi ili ubije coveka i tu spadaju svi psi srednje velicine i veliki psi koji su agresivni sto nema veze sa rasom. I da vam pricam o bezobrazluku ljudi koje setaju svoje pse bez povodca samo zato sto su to boze moj fino vaspitani psi po pasmini i igraju kosarku u filmovima.... NEMOJTE DA TARGETIRATE RASE VEC VLASNIKE KOJI NE DRZE PSE NA POVOCU I SLUZBE KOJE NE RESAVAJU PROBLEM LUTALICA.