SEDAMDESETDVOGODIŠNjI Leskovčanin preminuo je danas u Ulici Maksima Gorkog od posledica srčanog udara izazvanog stresom nakon što je na nejgove oči napušteni pitbul rastrgao njegovog psa od kog nije mogao da ga odbrani.

Komentari (6)

Dusanka

20.02.2022. 22:58

Sto bih moja pokojna majka rekla: "E moj Brajko, do cega je doslo i sta je dopustila drzava." Ne razumem ljude koji kupuju i gaje te pit bul pse, to je za mene kao da neko nosi oruzje uz sebe. Nesto je to na opake, cuko je cuko a ne imati, gajiti i kupovati te divlje bestie, koje ocigledno postaju opasnost. Recite mi: Some to treba? Zar nije neki domaci cuko, mesanac dovoljan?

Mir

21.02.2022. 10:10

A ne ! Ta životinja ima svog vlasnika.Samo ga treba pronaći i on živi u blizini mesta zločina.Vlasnik , je odgovoran i za na naprasnu smrt starca i vlasnika kućnog ljubimca .

Mita

23.02.2022. 09:20

Stalno pricate o pit bulovima kao da su to zveri! A sta da radimo sa labradorom koji je napao i izujedao mog sina?! U Vlasotincu gotovo svakog dana nekog ujede lutalica i ne vidim da to pise u novinama valjda sto nema ni jednog pit bula! Opasan pas je svaki pas koji je dovoljno veliki da moze da ozbiljno povredi ili ubije coveka i tu spadaju svi psi srednje velicine i veliki psi koji su agresivni sto nema veze sa rasom. I da vam pricam o bezobrazluku ljudi koje setaju svoje pse bez povodca samo zato sto su to boze moj fino vaspitani psi po pasmini i igraju kosarku u filmovima.... NEMOJTE DA TARGETIRATE RASE VEC VLASNIKE KOJI NE DRZE PSE NA POVOCU I SLUZBE KOJE NE RESAVAJU PROBLEM LUTALICA.