HOROR U LESKOVCU: Pit bul rastrgao psa, vlasnik od stresa doživeo srčani udar i preminuo na licu mesta

Novosti onlajn

20. 02. 2022. u 21:35

SEDAMDESETDVOGODIŠNjI Leskovčanin preminuo je danas u Ulici Maksima Gorkog od posledica srčanog udara izazvanog stresom nakon što je na nejgove oči napušteni pitbul rastrgao njegovog psa od kog nije mogao da ga odbrani.

ХОРОР У ЛЕСКОВЦУ: Пит бул растргао пса, власник од стреса доживео срчани удар и преминуо на лицу места

Foto: pixabay

Kako se saznaje, nesrećni Leskovčanin se bukvalno srušio u svom dvorištu 15 sekundi nakon nemilog događaja, lekari Hitne pomoći su vršili reanimaciju na licu mesta, ali nisu uspeli da mu pomognu.

- Nas desetak u komšiluku smo pokušavali razjarenog psa da obuzdamo, da ga odvratimo od napada, ali nismo uspeli. Što je najgore, ovo nije prvi put da taj pas napada prolaznike na ulici, a mi više ne smemo ni decu da pustimo van dvorišta - priča Milan Đorđević, očevidac događaja koji se odigrao oko 13 časova.

Kako kaže, o svemu je odmah obaveštena i policija koja je u prisustvu komunalnih službi tražila psa ali, prema njegovim informacijama, on još uvek nije pronađen.

I pored dva azila za pse, jednog u Željkovcu i drugog improvizovanog u Turekovcu, Leskovac konstantno muči muku sa psima lutalicama.

Nadležni se uglavnom brane time kako su nemoćni jer se ulicama šeta sve više napuištenih vlasničkih pasa, kao i lutalica koji se dopremaju na gradsku teritoriju iz drugih opština.

Podsetimo,samo pre tri meseca čopor od tridesetak pasa lutalica napao je tinejdžere u centru Leskovca, a komšije su istrčavali bosi iz stanova da odbrane decu.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije