OTAC PRIŠAO DA VIDI KO JE STRADAO, PA UGLEDAO SVOJE DETE: Jezivi detalji pogibije desetogodišnje devojčice na Novom Beogradu (FOTO/VIDEO)

M. S.

25. 01. 2022. u 18:19

DEVOJČICA stara 10 godina poginula je danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Novom Beogradu.

ОТАЦ ПРИШАО ДА ВИДИ КО ЈЕ СТРАДАО, ПА УГЛЕДАО СВОЈЕ ДЕТЕ: Језиви детаљи погибије десетогодишње девојчице на Новом Београду (ФОТО/ВИДЕО)

Foto I. Marinković

Dete je izašlo iz autobusa i odmah pokušalo da pređe ulicu, van pešačkog prelaza, kada je na nju naleteo kamion.

Odmah su počeli da se okupljaju građani, a među prvima tu je dotrčao i otac devojčice, kako bi video ko je nastadalo dete i tako na najgori mogući način saznao da je preminula - njegova ćerkica.

Kamion kojim je dete udareno bio je parkiran nekoliko metara dalje od mesta nesreće, a vozač je za volanom dočekao policiju.

Uviđaj je završen, a telo nastradalog deteta odneto je na Sudsku medicinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (6)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!