UVEK SU BILI NASMEJANI: Ivana i Nemanja su imali ljubav iz bajke, a onda je saobraćajna nesreća uništila tri mlada života

Novosti online

28. 12. 2021. u 22:15

TEŠKE vesti o pogibiji troje mladih Valjevaca potresla je grad na Kolubari, koji je u trenutku stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila u Draginju, na putu Šabac-Valjevo, ostao bez perspektivnih studenata i uspešnih sportista.

УВЕК СУ БИЛИ НАСМЕЈАНИ: Ивана и Немања су имали љубав из бајке, а онда је саобраћајна несрећа уништила три млада живота

Foto: Fejsbuk

Nemanja A. (20), njegova devojka Ivana M. (20) i njihov drug O.P. (21), vraćali su se iz Novog Sada za Valjevo, kada je na području Draginja iz za sada nepoznatih okolnosti, „pežo 307“ koji je vozio N.A. izgubio kontrolu i prešao u suprotnu kolovoznu traku kojom se u tom trenutku kretalo teretno vozilo. U direktnom sudaru sa kamionom, svo troje mladih izgubilo je život na licu mesta, kao i pas kojeg je Ivana, na mestu suvozača, držala u krilu.

Vozač “pežoa” Nemanja bio je student Tehničkog fakulteta u Novom Sadu. Rođeni Osečanac je u Valjevu prethodno završio srednju Tehničku školu i praktično nastavio da bude žitelj Valjeva nakon što je i upisao fakultet u Novom Sadu. Košarku je trenirao u valjevskom “Studentu”, a trenutno je nastupao za KK “Osečina”, klub iz svog rodnog mesta.

- Izuzetan mladić o kome svi koji su ga poznavali i u Osečini i u Valjevu imaju samo reči hvale. Sportista, zdrav, uvek nasmejan i prema svima izuzetno blagonaklon. Vožnju je položio kada je postao punoletan i često je bio za volanom, jer je putovao na relaciji Novi Sad-Valjevo, u kome ima stan, pa onda u roditeljski dom u Osečini. Nikada ni jedan problem u vožnji ili prekršaj, šta više, bio je odličan, siguran i vešt vozač, tako da je teško i poverovati da je nastradao na delu puta koji mu je bio tako poznat i kojim je često išao – pričaju za "Blic" njegovi potreseni prijatelji iz Valjeva i Osečine.

Njegova devojka Ivana, s kojom je bio u vezi od srednjoškolskih dana, takođe je bila studentkinja u Novom Sadu, a sudeći po njenom Fejsbuk profilu, studirala je Pravni fakultet u tom gradu i ujedno se bavila profesionalnom šminkom.

Valjevo je u ovoj saobraćajnoj nesreći ostalo i bez njihovog, godinu dana starijeg, prijatelja O. P. (21), takođe perspektivnog sportiste, jer je ove sezone bio jedan od najboljih igrača valjevskog Rukometnog kluba „Metalac“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AMERIČKA LJUBAV PREMA GENOCIDU: CIA čuvala Hitlerove verne sledbenike, sad Vašington lobira za rezoluciju o Srebrenici