I DALJE OSTAJE U PRITVORU: Podignuta optužnica za saobraćajnu nesreću na Beogradskom keju

Lj. P.

06. 12. 2021. u 16:49

PROTIV Ognjena K. (29) iz Temerina, osumnjičenog za saobraćajnu nesreću letos na Beogradskom keju, u kojoj je poginula Novosađanka Milica Milićević (28), a njen momak Zoran Janković (23) teško povređen, Više javno tužilaštvo je podiglo optužnicu, ali ona, kako saznajemo, još nije potvrđena.

И ДАЉЕ ОСТАЈЕ У ПРИТВОРУ: Подигнута оптужница за саобраћајну несрећу на Београдском кеју

Lj.P.

Pritvor u kom se nalazi od hapšenja, ponovo mu je produžen i može trajati do 3. januara 2022., a tada mu je određen zbog postojanja opasnosti od bekstva, s obziorom da je napustio mesto nesreće, zbog mogućnosti uticaja na svedoke i zbog bojazni od ponavljanja krivičnog dela.

Saobraćajna nesreća u kojoj je poginula mlada umetnica, a njen momak takođe umetnik teško povređen, dogodila se u noći između 7. i 8. avgusta, a dvadesetdevetogodišnjak se tereti da je „rendž roverom“, na Beogradskom keju prema Žeželjevom mostu, naleteo na Jankovića koji je upravljao skuterom i njegovu devojku koja je sa njim bila na dvotočkašu, i oboje su imali zaštitne kacige.

Mladić i devojka su od siline udarca odleteli tridesetak metara, a vozač automobila je bežeći sa mesta nesreće,kako se sumnja, pregazio Milicu, koja je nekoliko sati kasnije, uprkos naporima lekara, preminula u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine. Teško povređeni Janković je bio hospitalizovan u Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Ubrzo posle strašne nesreće, policija je uspela da pronađe odbeglog vozača „rendž rovera“, Ognjena K. (29) iz Temerina, koji je bežeći sa mesta nesreća, navodno udario u još jedno vozilo, parkiranu „mazdu“ CX-5. Usput mu je otpala tablica sa kola, što je, kako saznajemo, policiji olakšalo posao u njegovom pronalasku. Navodno je imao 1,8 promila alkohola u organizmu.

DO 12 GODINA ZATVORA

VOZAČ iz Temerina sumnjiči se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći povređenima u saobraćajnoj nesreći. Za ovo krivično delo predviđena je kazna zatvora do 12 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo