OPLJAČKANA I NAPADNUTA STARICA: Žena posečena nožem kod Surdulice

J. S.

08. 10. 2021. u 14:18

POLICIJI iz Surdulice juče je prijavljeno iz Hitne pomoći u ovom mestu da je medicinski zbrinuta starica S. R. (78), iz sela Ćurkovica, koja se javila zbog posekotina na ruci, a medicinski radnici su posumnjali da je žena povređena nožem.

ОПЉАЧКАНА И НАПАДНУТА СТАРИЦА: Жена посечена ножем код Сурдулице

Foto: V. Mitrić

Policija je ženu saslušala, ali su njene reči bile nesigurne, više puta je menjala izjavu, iako je prvobitno ispričala policiji da ju je u noći između 6. i 7. oktobra u kasnim večernjim satima u njenoj kući napao njen bratanac iz Beograda i još jedna osoba i da su joj uzeli novac, ali nije bila sigurna o kojoj sumi je reč.

Tužilaštvo u Vladičinom Hanu naložilo je rad na slučaju, kaže za "Novosti" tužilac Dragan Nikolić.
Policija je u međuvremu identifikovala bratanca, ali je on kovid pozitivan i nalazi se u kućnoj izolaciji. Operativnim radom utvrđeno je da je on poslednji put boravio u Surdulici 4. i 5. oktobra. Što se tiče druge osobe, takođe je identifikovana, ali je i ona kovid pozitivna. Policija je organizovala prepoznavanja i tom prilikom je starica prepoznala drugu osobu, za koju tvrdi da je bio u njenoj kući i posekao je po ruci.
Tužilac Dragan Nikolić naložio je da se dostavi detaljan izveštaj, nakon čega će se on izjasniti o preduzimanju drugih mera, jer se radi o dementnoj osobi od koje je teško dobiti tačnu i neophodnu informaciju.

BONUS VIDEO: NEUTEŠNI: Otac i majka preminule trudnice (20) iz Knjaževca
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini