NIKOLA MALBAŠA NEGIRAO KRIVICU: Nastavljeno suđenje bivšem fudbaleru za pokušaj ubistva

S. J. M.

08. 10. 2021. u 12:17

BIVŠI fudbaler Partizana Nikola Malbaša na današnjem suđenju u Višem sudu u Beogradu za pokušaj ubistva Igora Neškovića u julu prošle godine ponovo je negirao da ga je izbo nožem.

НИКОЛА МАЛБАША НЕГИРАО КРИВИЦУ: Настављено суђење бившем фудбалеру за покушај убиства

Foto arhiva VN

On je sad odlučio da iznese odbranu i tvrdio je da je Neškoviću spasao život. Inače, odbranu je napisao u veliku svesku na tri i po strane.

On je ispričao da ga je, dok je bio sa Neškovićem u autu, napao poznanik koji je tražio da odmah odu da potpiše povraćaj novca.
- Ušao je na zadnje sedište iza suvozača i udarao me šakom po potiljku. Igor se okrenuo i pokušao da ga uhvati, da me više ne udara. Ja sam se okrenuo i video nož koji se zabio Igoru u grudi. Igor se uhvatio za oštricu, a i ja sam se uhvatio za nož u nameri da ga otmem, što sam i uspeo. Taj čovek je otvorio vrata i otrčao. Igor mi je rekao da bežim da me ne napadne ponovo i ja sam sa nožem otrčao u suprotnom pravcu ka svojoj kući - ispričao je Malbaša.
On nije želeo da odgovara na pitanja tužilaštva, odbrane i suda, a nije ni rekao ime tog poznanika.
Inače, Malbašu je nadzorna kamera snimila kako trči trotoarom sa nožem u ruci. Sudsko veće odbilo je da mu ukine pritvor ili zameni za kućni.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)