NALOŽENA OBDUKCIJA UTOPLJENIKA: Sumnja se da je u pitanju momak iz varošice Ušće čiji je nestanak prijavljen (FOTO)

G.Ć.

11. 08. 2021. u 15:26

BEŽIVOTNO telo mlađeg muškarca pronađeno je u sredu pre podne u Ibru, nedaleko od gradske plaže i centra Kraljeva, sa takozvane ribničke strane.

НАЛОЖЕНА ОБДУКЦИЈА УТОПЉЕНИКА: Сумња се да је у питању момак из варошице Ушће чији је нестанак пријављен (ФОТО)

Foto: G.Šljivić

Njegovo telo na kojem, kako saznajemo, nije bilo vidljivih tragova nasilja, iz reke su izvukli pripadnici tima za spasavanje na vodi Sektora za vanredne situacije.

Foto: G.Šljivić

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je M.T.(24) iz varošice Ušće u Ibarskoj klisuri.

On je, navodno, poslednji put viđen 8. avgusta kada je porodici rekao da ide na sabor u selo Stubal kod Kraljeva i od tada mu se gubi svaki trag. Njegov nestanak porodica je prijavila 10. avgusta, da bi se njegovo beživotno telo u Ibru pojavilo dan kasnije.

Uviđaj su na mestu događaja obavili pripadnici kraljevačke policije i nadležnog tužilaštva, a šta je tačan uzrok smrti ovog mladića biće poznato nakon obdukcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove