OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD APATINA: Automobil smrskan na pola - meštani Svilojeva u šoku (FOTO)

J.L.

08. 07. 2021. u 17:24

BRATE moj, bili smo kao prst i nokat, voleli adrenalin od malena, uvek bili nasmejani a danas si nam doneo tugu. Uvek si bio tu za svakoga kome je trebala pomoć. Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju, nikada te nećemo zaboraviti, uvek ćeš biti među nama, niko neće zameniti tvoje mesto...

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО КОД АПАТИНА: Аутомобил смрскан на пола - мештани Свилојева у шоку (ФОТО)

Foto: Pr

Dirljivim rečima Predrag V. oprostio se od svog prijatelja Roberta B. (22) iz Svilojeva, koji je jutros nastradao u saobraćajnoj nezgodi. Do nesreće je došlo oko pet sati ujutru na putu Apatin-Prigrevica, 500 metara od ulaska u selo.

- Iz za sada nepoznatih razloga vozač automobila „jugo florida“izgubio kontrolu nad vozilom, a potom udario u drvo pored puta. Od siline udarca automobil je prepolovljen na pola – kažu u somborskoj policiji.

Foto: Radio Dunav

U vozilu je bila i M. Č (18) iz Prigrevice hospitalizovana je sa teškim telesnim povredama i nalazi se na intenzivnoj nezi Opšte bolnice "Dr Radivoj Simonović" u Somboru. U somborskoj bolnici nisu želeli da govore o stanju devojke koja će tek uskoro postati punoletna.

Istraga će utvrditi kako je došlo do nesreće koja je u trenutku ugasila jedan mladi život. Da li je na vozilu pukla guma ili je nagazio na nešto i zbog toga izgubio kontrolu nad vozilom pokazaće dalje vešačenje. Telo nastradalog mladića poslato je na obdukciju u Novi Sad.

Foto: Radio Dunav

- Ne možemo da verujemo šta se desilo. Na tom putu inače ima malo vozila, a u to doba nema žive duše – kaže meštanin Prigrevice.

– Verovatno su se vraćali od nekud čim su tako kasno išli. Nadam se samo da će ona biti dobro. Fina su deca, kulturna i lepo vaspitana. Ovo je stvarno tragedija.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu