"NOVOSTI" SAZNAJU: Evo ko je muškarac koji je preminuo u Centralnom zatvoru

Z.U.

08. 07. 2021. u 09:27

ZORAN Simić (44) je zatvorenik koji je jutros pronađen mrtav u grupnoj sobi u Centralnom zatvoru, saznaju "Novosti".

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево ко је мушкарац који је преминуо у Централном затвору

Foto: Arhiva Novosti/N. Fifić

Na njegovom telu nema povreda, niti su zabeleženi ikakvi tragovi nasilja, a Simić je, inače, bolovao od dijabetesa.

Simić je preminuo u snu. Kada su cimeri primetili da ne ustaje pokušali su da ga probude. Kada su videli da ne diše, odmah su pozvali stražare i lekara koji je odmah intervenisao.  Na žalost, lekar je mogao samo da konstatuje smrt.

- Pripadnik službe za obezbeđenje na svom radnom mestu u kancelariji pronađen je rano jutros bez znakova života. Lekari specijalne zatvorske bolnice su odmah reagovali, pokušali reanimaciju, EKG srca, sve do dolaska Hitne pomoći i oni su nastavili sa reanimacijom, ali oba pokušaja su bila bezuspešna - rečeno je ranije u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

- Na sasvim drugom delu Okružnog zatvora u sobi u kojoj su smeštena pritvorena lica, oko 7 časova, pritvoreno lice S.Z. pronađeno je bez znakova života u svom krevetu. Istog trenutka lekari su krenuli sa reanimacijom, EKG-om, pozvana je Hitna pomoć koja je brzo došla i nastavila sa pokušajima reaninacije, ali nažalost bilo je bezuspešno. Obavešteno je Tužilaštvo, a policija tek treba da obavi uviđaj i najverovatnije će biti rađena obdukcija - dodaju u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Kako nezvanično saznaju mediji, pretpostavlja se da je uzrok smrti u oba slučaja srčani udar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

PRVE FOTOGRAFIJE JEZIVE NESREĆE KOD KRUŠEVCA: Prednji deo dačije potpuno uništen, po putu krhotine i delovi vozila (FOTO)