(UZNEMIRUJIĆI FOTO) TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD NOVE VAROŠI: Ima povređenih, automobil sleteo u provaliju duboku deset metara

A. ROVČANIN

19. 06. 2021. u 09:28

U SAOBRAĆAJNOJ nezgodi, koja se jutros dogodila na putu od Kokinog Broda prema Novoj Varoši, na samom početku Zlatarskog jezera povređene su tri osobe, strani državljani.

(УЗНЕМИРУЈИЋИ ФОТО) ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД НОВЕ ВАРОШИ: Има повређених, аутомобил слетео у провалију дубоку десет метара

Foto: Fejsbuk

Prema saznanjima Novosti, tročlana porodica iz Poljske putovala je prema crnogorskom primorju, kada je vozač automobila izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u provaliju duboku desetak metara. Samo pukom srećom tročlana porodica prošla je sa lakim telesnim povredama. Iz policije potvrđuju da su svi povređeni prevezeni u Dom zdravlja u Užicu.

Kako se sumnja, vozač je od umora zaspao za volanom.

Foto: Fejsbuk

Inače, od jutros je pojačana frekvencija saobraćaja na putu od Zlatibora prema Crnoj Gori, pa se na graničnom prelazu Gostun čeka i do sat vremena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (1)

BRUKA! Evo šta je Nikola Jokić doživeo nakon što je sa Denverom ostao bez šampionske titule