VATROGASCI IH IZVLAČILI IZ SMRSKANOG VOZILA: U saobraćajnoj nesreći kod Čačka jedan poginuo, troje povređenih, jedan kritično (FOTO+VIDEO)

V. I.

07. 06. 2021. u 20:55

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u ponedeljak veče oko 18 časova na magistralnom putu Čačak – Užice, u mestu Pakovraće, poginula je jedna, a povređene tri osobe, od kojih jedna sa teškim trelesnim povredama opasnim po život.

ВАТРОГАСЦИ ИХ ИЗВЛАЧИЛИ ИЗ СМРСКАНОГ ВОЗИЛА: У саобраћајној несрећи код Чачка један погинуо, троје повређених, један критично (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: V. Ilić

Ekipe Hitne pomoći su povređene prebacile u čačansku bolnicu.

Kako sam saznali, četiri putnika bili su u “reno seniku” novosadskih registarskih oznaka (NS 319-TE). Kretali su se u pravcu Čačka. Iz još neutvrđenih razloga, automobil je prešao u suprotnu traku puta i direktno se zakucao u kamion crnogorskih registracija.

Na mesto nesreće odmah su stigle ekipe Hitne pomoći, koje su četvoro putnika iz “senika” transportovale u čačansku Opštu bolnicu. Jedan od njih, nažalost, podlegao je od posledica zadobijenih povreda na putu do bolnice.

Morala je da interveniše i vatrogasna ekipa kako bi pomogla lekarima da izvuku povređene iz smrskanog automobila.

Stradala je mlađa ženska osoba, starosti između 25 i 30 godina. Ostali povređeni i dalje su u bolnici, jedan od njih je kritično. I dalje se vode kao nn lica.

Za sada još nisu poznati uzroci stravične nesreće.

Na magistrali su se nakon udesa stvorile kilometarske kolone u oba smera, a zastoj je trajao nekoliko sati. Uviđaju je prisustvovao i dežurni tužilac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)