PRVA ŽRTVA TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Jedan od četvoro povređenih kod Čačka preminuo u bolnici! (FOTO)

V. ILIĆ

07. 06. 2021. u 20:24

JEDNA osoba podlegla je povredama u čačanskoj bolnici, posle teške saobraćajne nesreće koja se dogodila na magistralnom putu između Čačka i Užica.

ПРВА ЖРТВА ТЕШКЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ: Један од четворо повређених код Чачка преминуо у болници! (ФОТО)

Foto: V. Ilić

Sudar se dogodio kod mesta Pakovraće, kada je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, “reno senik” novosadske registracije prešao u suprotnu traku, krećući se u pravcu Čačka, i direktno udario u kamion.

Povređene su tri osobe iz putničkog vozila, dve teže, a jedna lakše. Lakše povrde zadobila je i osoba iz teretnog vozila. Svi su zbrinuti u čačanskoj bolnici,a jedan od teže povređenih je preminuo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost