POLICIJA BLOKIRALA ULICU U NOVOM SADU: Podmetnuta bomba u ulazu u zgradu Dalibora Bogdanovića Boće, privedena jedna osoba (VIDEO)

Novosti online

05. 04. 2021. u 18:38

NOVOSADSKA policija blokirala je danas oko 17 časova deo ulice Ilije Birčanina zbog sumnje da je u zgradi u kojoj živi bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća postavljena eksplozivna naprava, a prema nezvaničnim informacijama jedna osoba je privedena.

ПОЛИЦИЈА БЛОКИРАЛА УЛИЦУ У НОВОМ САДУ: Подметнута бомба у улазу у зграду Далибора Богдановића Боће, приведена једна особа (ВИДЕО)

Foto: 021.rs

Na licu mesta i dalje se nalaze policijske snage koje obavljaju uviđaj kao i kontradiverziona jedinica MUP-a i forenzika.

Nezvanično, jedna osoba je privedena, a za koju se sumnja da je nosila eksplozivnu napravu pobegla iz ulaza u kome živi Bogdanović, koji je već treći put na meti bombaša, prenosi Blic.rs.

Podsetimo, Bogdanoviću je 2019. godine na istoj adresi podmetnut eksploziv ispod sedišta njegovog džipa koji je aktiviran daljinski u momentu kada je izlazio iz kola. On je tada teško povređen i zbog zadobijenih povreda amputiran mu je deo leve noge.

Policija je 15. januara ove godine na biciklu u ulazu u Bogdanovićevu zgradu pronašla mobilni telefon oblepljen izolir trakom, iz kog su virile žice, a koji je verovatno trebalo da posluži za aktiviranje eksplozivne naprave.

Tada su uzeti i snimci kamera sa videonadzora kako bi se utvrdilo kada je telefon zalepljen za bicikl i ko ga je uneo u zgradu.

Prema nezvaničnim informacijama to je bio drugi put u toku od par dana da je u Bogdanovićevoj zgradi pronađen ovakav predmet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave