HAPŠENJE U CRNOJ GORI: Pokušao ubistvo, imao arsenal

Марија Стевановић
Marija Stevanović

01. 04. 2021. u 16:47

POLICIJA iz Plava zbog sumnje da je izvršilo krivično delo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija uhapsila je A.Č. (56) iz Gusinja.

ХАПШЕЊЕ У ЦРНОЈ ГОРИ: Покушао убиство, имао арсенал

Foto Ilustracija

U sredu oko 20.50 časova policiji je R.G. (17) iz Gusinja je prijavio da mu je u selu Vusanje dok se kretao vozilom put prepriječio A.Č. (56) svojim vozilom, nakon čega je kroz otvoren prozor iz vatrenog oružja ispalio u njegovom pravcu ispalio više hitaca.

Policija je izašla na lice mesta i pronašla jednu čauru a nedaleko od mesta događaja i vozilo kojim je upravljao R.G. na kojem su bila vidiljiva oštećenja.O navedenom je obavešten državni tužičac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je rukovodio uviđajem na licu mesta.  Pripadnici policije su po naredbi sudije za istragu izvršili pretres stana, drugih prostorija i vozila koje koristi A.Č. kojom prilikom su oduzeta tri pištolja i četiri lovačke puške za koje A.Č. poseduje važeće oružne listove.

Daljim pretresom je pronađeno 98 komada pištoljske municije i 19 komada municije za lovačke puške, saopštila je policija, koja je A.Č. uz krivičnu prijavu privela višem državnom tužiocu u Bijelom Polju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna