SEAD PLATIO 200 EVRA DA ZAVARA TRAG: Novi detalji iz istrage brutalnog ubistva Nusreta Destanovića (27) kod Novog Pazara

J.D.Lj.

12. 02. 2024. u 16:52

POLICIJA i dalje traga za Seadom A. Z., koji je osumnjičen da je 8. februara u večernjim satima, sa još dvojicom pomagača, pretukao, a zatim nožem na smrt izbo Nusreta Destanovića (27) iz Đerekara, koji je bio u vezi sa njegovom bivšom ženom Rijaldom H. (27), a zatim telo mladića bacio u napušteni bunar u zaseoku kod Tutina.

СЕАД ПЛАТИО 200 ЕВРА ДА ЗАВАРА ТРАГ: Нови детаљи из истраге бруталног убиства Нусрета Дестановића (27) код Новог Пазара

Foto: Facebook

Sead je posle zločina, pokušao da sakrije tragove u čemu su mu, kako se sumnja, pomogli E. Dž. (18) iz Sjenice i E. H. (40) iz Pazara, koji su sa Rijaldom, uhapšeni 10. februara kada je i pronađeno Nusretovo beživotno telo. Njima je novopazarsko Tužilaštvo odredilo pritvor do 30 dana, a za Seadom je raspisana potraga i veruje se da je pobegao u Nemačku, gde ima rođake. 

Istražitelji svakodnevno dolaze do novih informacija o ovom brutalnom ubistvu. Osim snimka telefonskog razgovora Nusretovog brata i jednog od osumnjičenih za umešanost u zločin, došlo se i do dva video snimka. Jedan razotkriva neke od detalja zločina, dok drugi prikazuje kako osumnjičeni Sead, posle učinjenog zlodela, pije vodu u jednoj auto-perionici. 

Foto: Sandžak Danas

Između ostalog, navodno se došlo i do podatka da je E. H. za 200 evra nagrade, primio Seada nakon zločina u svoju kuću, gde mu je omogućio da se okupa i spere krvave tragove. Navodno, posle toga ga je odvezao na autobusku stanicu odakle je Sead, iz Novog Pazara otputovao za Nemačku.

E. H. je, navodno, posle toga Seadovu garderobu koju je ovaj skinuo sa sebe oprao, a zatim je zapalio. U dvorištu E. H. navodno je završio i Nusretov "golf", kojim se dovezao na sastanak, koji mu je zakazala Rijalda, a koji je pronašla policija, kao i tragove u njemu. Ubrzo je pronađen i "pasat" čiji je vlasnik Sead, a u koji je, kako se sumnja, na silu uvučen Nusret, ubijen i njime odvezen i bačen u bunar. 

Volim samo tebe

Sead A. Z. i Rijalda su dok su bili u braku, živeli u Sarajevu. Kad su se razveli, ona se sa dvoje dece vratila u Srbiju. Započela je ljubavnu vezu sa Nusretom, zbog čega je Sead često pretio i Destanoviću i njemu bliskim osobama. Međutim, kako saznajemo, Nusret nije bio i jedini kome je Sead pretio, jer je sumnjao da se viđa i sa drugim muškarcima. Ipak, Rijalda i Sead su se, navodno, svakodnevno čuli i čak razmenjivali poruke preko društvenih mreža. U jednoj od njih Rijalda je napisala bivšem mužu: "Volim samo tebe." 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu