SKRIVALI 22 KILOGRAMA MARIHUANE, HAŠIŠ, EKSTAZI: Momci iz Krnjače optuženi za prodaju droge

S. J. M.

15. 05. 2023. u 14:48

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je početkom maja optužnicu protiv Petra B. (35), Pavla O. (33) i Nikole M. (21) zbog sumnje da su držali više od 22 kilograma različitih vrsta narkotika radi dalje prodaje.

СКРИВАЛИ 22 КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ, ХАШИШ, ЕКСТАЗИ: Момци из Крњаче оптужени за продају дроге

Printsrkin MUP

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na potvrđivanje, okrivljenima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.  Tužilaštvo je predložilo sudu i da Pavlu O. i Petru B. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili delo, a Pavlu O. i zbog opasnosti od bekstva. 

Petar B., Pavle O. i Nikola M. se sumnjiče da su zajedno, po prethodnom dogovoru, radi dalje prodaje, nabavili veću količinu različitih opojnih droga, kao i sredstva koja služe za razmeru i pakovanje droge.

Narkotike su, kako se sumnja, držali u kući Petra B. (35) u Krnjači, u kojoj je policija pronašla i zaplenila oko 20 kilograma marihuane, kao i veću količinu amfetamina, hašiša, ekstazija, kao i mašinu za vakumiranje i dve elektronske vagice za precizno merenje.

Inače, oni su uhapšeni u novembru prošle godine. Prvo je Petar B. uhapšen 11. novembra, a Pavle O. je tad pobegao svojim vozilom, videvši da policija pretresa kuću u kojoj se skriva droga. Za njim je raspisana potraga i uhapšen je nakon dva dana skrivanja. Zajedno sa njim uhapšen je Nikola M. u čijem stanu se Pavle krio.

Inače, mediji su tada pisali da je Pavle O. pripadnik Partizanove navijačke grupe "Principi", koju su predvodili Marko Miljković i Veljko Belivuk, kojima se sudi za organizovanje kriminalne grupe i više krivičnih dela od ubistava do prodaje droge.


    
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja