SLUČAJ ĐAKA IZ KRUŠEVCA KOJI JE OSTAVIO PRETEĆI KOMENTAR: Obavljen razgovor sa majkom, čeka se izveštaj Centra za socijalni rad

S.BABOVIĆ

07. 05. 2023. u 18:47

OBJAVU na Instagramu "Ja ću u petak da ponovim masakr", koje je postavio učenik 6. razreda Osnovne škole "Nada Popović" u Kruševcu, rezultat je čiste dečije gluposti, prve su ocene provera na licu mesta.

СЛУЧАЈ ЂАКА ИЗ КРУШЕВЦА КОЈИ ЈЕ ОСТАВИО ПРЕТЕЋИ КОМЕНТАР: Обављен разговор са мајком, чека се извештај Центра за социјални рад

Foto: Novosti

- Policija je obavila razgovor i sa majkom učenika, a u svetlu poslednjih tragičnih dešavanja u beogradskoj školi, očekuje se da Centar za socijalni rad dostavi izveštaj Višem javnom tužilaštvu - navodi izvor "Novosti".

Jelena Ivanović, direktorka škole nije želela da sa "Novostima" razgovara telefonom na ovu temu i uputila nas je da dođemo u školu u toku radnog dana.

Objava kojom se navodno najavljuje masakr i u Kruševcu liči na one koje se postavljaju na društvenim mrežama od trenutka kada je Srbiju pogodila prava tragedija, kada je ubijeno osmoro učenika i čuvar Osnovne škole "Vladislav Ribnikar".

Dan kasnije, masovna ubistva su se ponovila na teritoriji Mladenovca i Smedereva.

BONUS VIDEO:

TRI BELA KOVČEGA: Dubona se oprašta od svoje dece

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŽENA ZAVRŠILA NA OPERACIJI I TRANSPLANTACIJI KOŽE: Saslušani kozmetičar i lekar opšte prakse, osumnjičeni za pogrešno lečenje