STEFANU KARIĆU ODREĐENO POLICIJSKO ZADRŽAVANJE: Sumnjiči se za nanošenje teških povreda Nataši Šavija

Lj.P.

03. 05. 2023. u 17:37

STEFANU Kariću, bivšem učesnik "Zadruge", danas je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. On je u pratnji svog branioca, advokata Gorana Karadarevića došao u Policijsku upravu u Sremskoj Mitrovici, gde mu je izrečena ova mera, zbog sumnji da je teško povredio Natašu Šavija, bivšu starletu.

СТЕФАНУ КАРИЋУ ОДРЕЂЕНО ПОЛИЦИЈСКО ЗАДРЖАВАЊЕ: Сумњичи се за наношење тешких повреда Наташи Шавија

Foto: Printskrin

Karić će u tom roku biti priveden na saslušanj u Tužilaštvo u Rumi, gde bi trebalo da predoči svoju izjavu o događaju minulih prvomajskih praznika, u Vrdničkoj kuli na fruškoj gori.

Prema rečima Karićevog branioca, advokata Karadarevića, njegov klijent se nije krio, već je otišao sa svadbe, a policija je za njim odmah raspisala potragu.

Šavija je medijima posle nemilog događaja  ispričala  da ju je Karić pijan, najpre vukao za kosu, a zatim joj  "krvnički udario šamar". A kada su, navodno izašli napolje, i tu  ju je, kako tvrdi ponovo jako počupao i udario pesnicom po levoj strani lica,  polomivši joj viličnu kost, a naneo joj je  i povredu oka.

teško povređena Šavija se nalazi na lečenju u Kliničkom centru Vojvodina, gde je danas trebalo da bude operisana.

Za krivično delo za koje se sumnjiči Karić predviđena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)