NEVEROVATNA REAKCIJA OCA ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE "Novosti" saznaju: Nije čak ni pitao za dete

N.B.

30. 03. 2023. u 14:00

U PROSTORIJAMA Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušan je osumnjičeni Uroš Pašajlić, koji je osumnjičen da je držao zatočenu ćerkicu od osam godina u stanu na Zvezdari.

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

Foto: D. Milovanović

Kako "Novosti" saznaju, osumnjičeni Pašajlić nije nijednog momenta pitao za svoje dete, čijom sudbinom je zgrožena javnost u Srbiji.

- Nije plakao, nije pretio da će da se ubije, on čak nije ni pitao za svoje dete, nije imao nikakvu reakciju, kaže izvor "Novosti".

Takođe saznajemo da je i osumnjičeni, pre dovođenja kod tužioca na saslušanje, imao poverljiv razgovor sa advokatom od pola sata.

Osumnjičeni Uroš Pašajlić je u prisustvu izabranog branioca izjavio da će iskoristiti svoje zakonsko pravo i braniti se ćutanjem, kao i da je u dužem vremenskom periodu koristio opojne droge i alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao