PERIFERIJA KRUŠEVCA KAO GETO: Pljačke, krađe, incidenti na parkinzima, izgrednici i maloletnici - razbijaju prozore po zgradama (VIDEO)

S.BABOVIĆ

06. 03. 2023. u 17:15

SAMO dan pre nego da se u prodavnici na periferiji Kruševca odigrala oružana pljačka, u naselju Rasadnik došlo je do drugog incidenta, saznaju "Novosti".

ПЕРИФЕРИЈА КРУШЕВЦА КАО ГЕТО: Пљачке, крађе, инциденти на паркинзима, изгредници и малолетници - разбијају прозоре по зградама (ВИДЕО)

Foto:Printscreen privatna arhiva

Kao što se vidi na snimku, grupa maloletnika gađa prozore stambenih zgrada praćkama, što, prema saznanjima „Novosti“, nije prvi put.

- Komšije su snimale jednu ili dve situacije, a bilo ih je više, gađaju prozore dok ne polome neki, što je tog 23. februara i bio slučaj - kaže za „Novosti“ stanovnik Rasadnika.- Incidenti su ovde česti.

Čak tri su, prema priči Kruševljana,registrovana na parkingu prošle godine: tri udesa sa uletanjima kolima pod dejstvom alkohola i narkotika. Dan nakon ciljanja prozora na višespratnicama, drugi akteri učestvovali su u pljački prodavnice, koja je bila na meti 24. i 26.februara.

Policija je saopštila da je rasvetlila tri krivična dela: dve krađe uz upotrebu noža i pištolja radnje u Kruševcu, kada je sveukupno uzeto 100.000 dinara,kao i razbojništvo u drugoj prodavnici odakle je uzeto 87.000 dinara. Kako saznajemo, pokradena je bila radnja u Donjem Stepošu kod Kruševca.

Stanari Rasadnika veruju da postavljanje nekog gradskog video-nadzora ili duže zadržavanje patrola policije može da pomogne većoj bezbednosti ovog dela Kruševca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima