PREDAO SE OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA: U Medakoviću nožem izbo mladića, više od 13 meseci bio u bekstvu

Novosti online

03. 03. 2023. u 13:06

NIKOLA S. (23), koji se sumnjiči za pokušaj ubistva J. J. (25) na Božić prošle godine u naselju Medaković, predao se 21. februara 2023, nakon više od 13 meseci skrivanja.

ПРЕДАО СЕ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ПОКУШАЈ УБИСТВА: У Медаковићу ножем избо младића, више од 13 месеци био у бекству

FOTO: Arhiva novosti

Nakon predaje Viši sud u Beogradu je ostavio na snazi rešenje o pritvoru koji mu je određen zbog opasnosti da će se osumnjičeni ponovo kriti i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu. Nikola S. je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu gde je negirao izvršenje krivičnog dela.

Naredbom o sprovođenju istrage Nikola S. se sumnjiči da je 7. januara 2022. godine oko 16 časova u parku „Medaković“ sa umišljajem pokušao da liši života Jovana Jakovljevića.

Sumnja se da je Nikola S., dok se vozio džipom "grand čiroki” zajedno sa svojom devojkom, u parku “Medaković” video oštećenog, pa je parkirao i izašao iz vozila i prišao oštećenom. Nakon kraće verbalne rasprave izvadio je nož koji je poneo sa sobom i ubo oštećenog u predelu desne potpazušne jame nanevši mu tešku telesnu povredu opasnu po život.

Oštećeni je u strahu za život počeo da beži preko Ulice Vojislava Ilića ka ulici Mokroluška i dalje ka Plavom mostu, a okrivljeni je nastavio da trči za njim noseći nož u ruci, te kako nije mogao da sustigne oštećenog, vratio se nazad ka vozilu u koje je potom ušao i napustio lice mesta. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)