RANJENI UŽIČANIN ODBIO SARADNJU: Detalji pucnjave - prethodno bio na proslavi, zadobio dve ustrelne rane u noge

VN

03. 03. 2023. u 13:16

T. I. (41) iz Užica, koji je ranjen sinoć između 20.30 i 21 čas, zadobio je dve ustrelne rane u noge, posle čega je operisan u Opštoj bolnici.

РАЊЕНИ УЖИЧАНИН ОДБИО САРАДЊУ: Детаљи пуцњаве - претходно био на прослави, задобио две устрелне ране у ноге

Foto:S.Babović

Povređeni je van životne opasnosti, a policiji nije otkrio ko je na njega pucao i gde je do obračuna došlo.

- T. I. je primljen u bolnicu u četvrtak uveče sa dve ustrelne rane. Osoblje bolnice je, u skladu sa protokolom u ovakvim situacijama, odmah obavestilo policiju. Povređeni je zatim operisan, njegovo stanje je stabilno i nije životno ugrožen. Posle operacije, njega su saslušali službenici Policijske uprave Užice, ali je on odbio da sarađuje - prvi su podaci iz istrage.

Usledio je policijski operativni rad i potraga za počiniocem ovog krivičnog dela.

Poznato je da je pre pucnjave T. I. bio na rođendanskoj proslavi u jednom užičkom noćnom klubu. Do pucnjave je došlo kasnije, pretpostavlja se na parkingu nedaleko od groblja Sarića osoje, na periferiji Užica, ali se ovaj podatak i dalje proverava.

T. I. ima dosije, više puta je osuđivan, suvlasnik je jednog od užičkih taksi udruženja, a pretpostavlja se da je reč o obračunu dvojice muškaraca iz kriminogene sredine.

Policija i Više javno tužilaštvo u Užicu intenzivno rade na otkrivanju počinioca i svih okolnosti u vezi sa pucnjavom i ranjavanjem T. I.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)