UHAPŠENA DVOJICA MUŠKARACA ZBOG NAPADA U PARKU "MANJEŽ" Skinhedsi pokušali da ubiju pripadnika LGBT zajednice

Z.U.

02. 03. 2023. u 20:00

DVOJICA muškaraca uhapšena su zbog napada u parku "Manjež".

УХАПШЕНА ДВОЈИЦА МУШКАРАЦА ЗБОГ НАПАДА У ПАРКУ МАЊЕЖ Скинхедси покушали да убију припадника ЛГБТ заједнице

Anspleš

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su M.V. (2003)  zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i  L.J. (2005) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. 

M.V. se sumnjiči da je 28. februara ove godine u Ulici kralja Milana u parku Manjež oštrim predmetom ubo dvadesettrogodišnjeg mladića, nanevši mu tešku telesnu povredu u predelu leđa.  L.J. koji je bio u društvu sa M.V. se tereti da je ovom prilikom  fizički napao dvadesetšestogodišnjeg mladića nanevši mu povrede glave.

- Njih je bilo troje. Napadnuti U. G., potom, Đ. Đ. (26) i I.P. Naišli su na pomenutu grupu i oni su ih napali. Motiv je taj što je G. U. deklarisani gej, a pripadnici Skinsa ih ne vole - rekao je ranije sagovornik iz istrage.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati nekon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, mladić G. U. (23) uboden je pre 4 dana kod parka "Manjež". On je deklarisani pripadnik LGBT populacije i njega su napala grupa muškaraca - pripadnika "Skinhedsa".

BONUS VIDEO: PRETILI DA ĆE DA UBIJU VUČIĆA - Uhapšena trojka koja je htela da nasilno preuzme vlast

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)