ADVOKAT BORIVOJE BOROVIĆ ZA "NOVOSTI" Gde je trenutno Luka Bojović? - Nadam se da je na sigurnom

J.D.Lj.

01. 12. 2022. u 13:07

ADVOKAT Luke Bojovića izjavio je za "Novosti" da trenutno ne zna gde se nalazi njegov klijent.

АДВОКАТ БОРИВОЈЕ БОРОВИЋ ЗА НОВОСТИ Где је тренутно Лука Бојовић? - Надам се да је на сигурном

Foto: P. Mitić/Novosti

- Bio sam na aerodromu da sačekam Bojovića i pomognem, ako zatreba, u proceduri kao njegov advokat. Pošto je izašao sa aerodroma, zajedno smo otišli do vozila koje ga je zajedno sa prijateljima tu već čekalo. Ne znam gde je tačno posle otišao. Pretpostavljam kući, gde ga željno čeka porodica. Možda i kod prijatelja - izjavio je Borivoje Borović za "Novosti".

- Od sinoć kad smo se na aerodromu rastali nisam se čuo sa Lukom Bojovićem. Sa klijentima se ne družim privatno. Verujem da je na sigurnom, da se odmara od puta i svega i da je na sigurnom. Gde, ne znam. Kad i ako bude potrebe, sigurno ćemo se čuti - kaže Borović.

Podsetimo, na aerodromu Nikola Tesla sinoć se pojavio advokat Borivoje Borović koji je dočekao Luku Bojovića. Advokat nije želeo da komentariše dolazak svog klijenta, niti dalji postupak, dok avion iz Madrida sa Bojovićem ne sleti na aerodrom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UHAPŠEN DOKTOR I KOZMETIČAR ORDINACIJE BEOMEDIKUS BEOGRAD: Pacijentu lečili stopalo, pa napravili teški deformitet (FOTO)