UHAPŠEN PRIPADNIK GRUPE SA VRAČARA: Miloš Andrijević "pao" u Holandiji

N.B.

18. 11. 2022. u 15:38

MILOŠ Andrijević (37), jedan od osumnjičenih za pripadnost kriminalnoj grupi sa Vračara, uhapšen je po međunarodnoj poternici u Holandiji.

УХАПШЕН ПРИПАДНИК ГРУПЕ СА ВРАЧАРА: Милош Андријевић пао у Холандији

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Ovu informaciju, Tužilaštvu za organizovani kriminal, kako je danas saopšteno, dostavili su nadležni iz Interpola u Hagu.

Istraga protiv Andrijevića se, prema naredbi o sprovođenju i proširenju istrage, vodi zbog sumnje da je počinio krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i pomaganja u ubistvu Aleksandra Halabrina.

On je, kako tvrdi TOK, prikupljao informacije o Halabrinu, koji je, navodi se, usmrćen 20. marta 2020. u jednom stanu u Beogradu, ali i da je zajedno sa Urošem Piperskim bio zadužen za plaćanje i da je, između ostalog, osumnjičenom Nikoli Kačareviću, na zahtev Piperskog, isplatio 6.000 evra za tipovenje Aleksandra Šarca.

Andrijević je, sumnja se, kao i ostali protiv kojih se vodi postupak, u komunikaciji koristio telefon sa "Skaj" aplikacijom, a nadimak koji je koristio bio je "Men".

Istraga protiv "vračaraca" pokrenuta je 12. novembra.

Tvrdi se da su ovu kriminalnu grupu predvodili Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara i Uroš Piperski. Pored ubistva Halabrina na teret im se stavljaju i likvidacije Aleksandra Šarca i Dragana Ristića Čađe.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili