ISPALIO U DEJANA 5-6 METAKA: Pucnjava na Banovom brdu, ranjen mladić (19), u toku potera za napadačem (FOTO/VIDEO)

J. D. Lj.

09. 11. 2022. u 16:50

BEOGRAĐANIN Dejan G. (19) ranjen je u sredu oko 14.50 na raskrsnici Zrmanjske i Požeške ulice na Banovom brdu. Kako saznajemo, u njega je, dok je u kolima čekao zeleno svetlo na semaforu, zasad nepoznati napadač ispalio više hitaca i pobegao u pravcu Požeške ulice, odakle mu se gubi trag.

ИСПАЛИО У ДЕЈАНА 5-6 МЕТАКА: Пуцњава на Бановом брду, рањен младић (19), у току потера за нападачем (ФОТО/ВИДЕО)

Foto N. Skenderija

Policija je odmah pokrenula akciju "Vihor" i potragu za pucačem za kojeg se sumnja da je imao i pomagača, koji ga je čekao u blizini u automobilu.

Povređeni Dejan G. je vozilom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar i, kako saznajemo, u teškom je stanju.

- Video sam mlađeg muškarca kako je stao svojim automobilom crne boje ispred semafora.

Onda mu je, sa leve strane, prišao nepoznati muškarac. Jednog trenutka zapucao je u vozača. Ispalio je više hitaca. Nakon toga je pobegao, a ranjeni mladić je uspeo da otvori vrata od kola i bukvalno je ispao napolje. Počeo je da se kotrlja po ulici i doziva pomoć. Ubrzo su stigle Hitna pomoć i policija, a on je i tada bio svestan, ali je obilno krvario.

Onda se onesvestio - ispričao je jedan od očevidaca.

U trenutku kada je ispuzao iz automobila, vozilo Dejana G. je krenulo u rikverc niz ulicu, jer ranjeni momak nije povukao ručnu kočnicu i, tom prilikom, oštetio je nekoliko vozila koja su bila parkirana u Zrmanjskoj.

Policija je juče, do kasno uveče, na licu mesta obavljala uviđaj, uzimala tragove, saslušavala svedoke, a uzeti su i snimci sa okolnih kamera. Ceo kraj bio je više sati u potpunoj blokadi. Šta je motiv ove pucnjave utvrdiće istraga. Ipak, prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da su u pitanju raniji neraščišćeni odnosi između Dejana G. i pucača, za koje se sumnja da su se poznavali. Prema nekim nezvaničnim pričama, do pucnjave je, sumnja se, došlo zbog ranijih navijačkih sukoba, jer je, samo pre nekoliko dana, upravo zbog istih stvari, u blizini nožem izboden jedan momak. Takođe, ima i onih koji kažu da je motiv možda povezan sa narkoticima.

Dejan G. je, navodno, odranije poznat istražnim organima, a kako saznajemo, policija je identifikovala i napadača, koji je, takođe, odranije poznat istražnim organima. n

 

IŠAO DA TRAŽI POSAO?

RANjENI Dejan G. je, navodno, prema nekim nezvaničnim pričama, pre pucnjave bio na razgovoru za posao u obližnjem kafiću. Upucan je kada je krenuo kući.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)