UHAPŠEN 1. NOVEMBRA, U PRITVORU DO 30 DANA: Crnogorski državljanin osumnjičen za pokušaj silovanja Novosađanke (20)

Lj.P.

04. 11. 2022. u 18:29

CRNOGORSKOM državljaninu M.K. (38) osumnjičenom da je pokušao da siluje dvadesetogodišnju Novosađanku, posle saslušanja u tužilaštvu, sudija za prethodni postupak je odredio pritvor do 30 dana.

УХАПШЕН 1. НОВЕМБРА, У ПРИТВОРУ ДО 30 ДАНА: Црногорски држављанин осумњичен за покушај силовања Новосађанке (20)

D.N.

Tridesetosmogodišnjak, koji je kako saznajemo, neprijavljeno boravio u Novom Sadu i bez dokumenata, početkom jula je pokušao da siluje dvadesetogodišnjakinju. Ona je, kako saznajemo, bila na ulici, u novosadskom naselju Liman četiri, kada joj je on prišao i sa njom započeo razgovor. Posle toga su, navodno otišli u jedan kafić na piće, a on joj je predložio da se provozaju njegovim motorom.

Zatim je devojku  u ranim jutarnjim satima odvezao na nasip prema Šodrošu, gde je počeo da skida pantalone, zahtevajući od dvadesetogodišnjakinje da ga oralno zadovolji. Žrtvu je vukao za kosu i ruke, ali je ona uspela  da iskoristi pogodan trenutak i da pobegne odatle, a prilikom bežanja je pala i lakše se povredila.

Slučaj je prijavila novosadskoj policiji koja je prvog dana novembra pronašla i uhapsila osumnjičenog M.K. Njemu je bilo određeno policijsko zadržavanje do 48 sati posle čega je priveden na saslušanje u tužilaštvo.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis