UŽAS U GORNJEM MILANOVCU: Otac uhapšen zbog sumnje da je duže vreme zlostavljao ćerkicu (13)

Novosti onlajn

29. 09. 2022. u 20:25

ZBOGsumnje da je počinio krivično delo obljuba deteta uhapšen je O.A. (38) iz Gornjeg Milanovca.

УЖАС У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ: Отац ухапшен због сумње да је дуже време злостављао ћеркицу (13)

anpleš

NJemu se na teret stavlja da je obljubio 13-ogodišnju ćerkicu. Sumnju na seksualno zlostavljanje deteta prijavili su iz osnovne škole koju devojčica pohađa.

- Dete se najpre požalilo razrednom starešini da je otac dodiruje i pipka. Razredni je odmah uključio pedagoga koji je odmah nakon razgovora s detetom pozvao policiju. Devojčica je jednom prilikom od oca, navodno tražila da stavi pirsing, i pokazala mu deo tela gde bi želela da se on nalazi. Potom je otac devojčice tražio od nje da se skine, a potom je dodirivao po telu - kaže naš izvor iz policije.

Nalazi veštaka medicinske struke, kao i drugi materijalni dokazi u ovom slučaju ukazuju da je otac devojčicu seksualno zlostavljao u dužem vremenskom periodu.

Osumnjičenom za zlostavljanje deteta određen je pritvor, a na teret mu se stavlja krivično delo obljuba detata za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina.  

Prema nezvaničnoj statistici ovo je četvrto hapšenje pedofila u Gornjem Milanovcu u protekle dve godine. 

Pretposlednji uhapšeni Milanovčanin star 58 godina je izvršio samoubistvo u julu ove godine dok je s nanogvicom čekao da bude smešten u zatvorsku ćeliju zbog obljube devojčice stare 13 godina.

(Informer)

BONUS VIDEO:

TITOVA VILA OD 50 MILIONA DOLARA: Pogledajte kako izgleda jedna od najstarijih vila u NJujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

TUŽNA PRIČA ČUVENOG GLUMCA: Grob Milana Srdoča skroz zapušten