DETALJI ISTRAGE U MOSTARU: Privedeno osam huligana zbog nereda u naselju Opine

Novosti Onlajn

06. 09. 2022. u 16:21

OSAM osoba je uhapšeno u Mostaru nakon istrage koju su proveli policijski službenici zbog huliganskih nereda koji su se u nedelju dogodili u naselju Opine.

ДЕТАЉИ ИСТРАГЕ У МОСТАРУ: Приведено осам хулигана због нереда у насељу Опине

Ilustracija


Kako nam je kazao predstavnik MUP-a HNK Ljudevit Marić osam osoba je privedeno u PU Mostar i utvrđen je njihov identitet, piše Srpskainfo.

Uhapšeni su A. K. (25), T. K (19), I. V. (25), D. K. (26), A. J.(26), M. A.(25), I. D. ( 20) i B. V. (22).

– Osumnjičeni za počinjenje krivičnih dela u naselju Opine su privedeni i nad njima se provodi kriminalistička obrada. Biće lišeni slobode i dalje će se postupati u skladu sa zakonskim propisima – kazao je Marić za Klix.

Podsetimo da su se neredi dogodili u nedelju o čemu su mostarsku policiju obavestili građani navodeći kako grupa maskiranih osoba pravi nered, te da lupaju stakla na kladionici u Opinama.

Na mesto događaja su upućene patrole policije koje su utvrdile da su navedene osobe palicama i drugim predmetima oštetile kladionice te da su povredili M.G. (1969.) iz Mostara, nanevši mu povrede čiji stepen još nije utvrđen.

Maskirane osobe su s lica mesta pobjegle vozilima marke BMW zlatne boje, Reno Klio tamno plave boje i Golfom II crvene boje.

U potragu za počiniocima uključile su se sve patrole policije, a na mesto događaja su izašli i pripadnici kriminalističke policije koji su izvršili uviđaj.

BONUS VIDEO: Telo bebe nađeno u kutiji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!