MALOLETNICI PROIZVODILI ORUŽJE I EKSPLOZIVNE NAPRAVE: Jedan od njih sam sebi pucao u nogu, slede krivične prijave

Lj.P.

30. 08. 2022. u 20:47

PRIPADNICI ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće nadležnom tužilaštvima krivične prijave protiv dvojice sedamnaestogodišnjaka iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.

МАЛОЛЕТНИЦИ ПРОИЗВОДИЛИ ОРУЖЈЕ И ЕКСПЛОЗИВНЕ НАПРАВЕ: Један од њих сам себи пуцао у ногу, следе кривичне пријаве

Printskrin

Jedan od njih se, kako se sumnja, noćas na ulici u Bačkoj Palanci, slučajno ranio hicem iz vatrenog oružja u nogu, a ne kao što su pojedini mediji objavili da je u njega pucao nepoznati maskirani napadač.

Drugi sedamnaestogodišnjak, je kako se sumnja, potom uzeo pištolj i bacio ga, pa se tereti i za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Povređenom sedamnaestogodišnjaku pomoć je ukazana u Kliničkom centru Vojvodine.

Podsećamo, pucnjava se dogodila u noći između ponedeljka i utorka u ulici Jug Bogdana u Bačkoj Palanci oko tri sata.

Povređeni maloletnik je zadobio ustrelnu ranu u levu butinu, operisan je i u stabilnom stanju se nalazi u Dečjoj bolnici u Novom Sadu.

BONUS VIDEO:

Probijena gasna cev u Zemunu, došlo do curenja gasa koji se zapalio

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!