IDENTIFIKOVANI NASILNICI: Pretukli mladiće, jednom ugasili cigaretu na čelu

D. N.

29. 07. 2022. u 15:06

Policija u Velikom Gradištu, efikasnim intenzivnim radom, identifikovala je i uhapsila M.T. (19) iz okoline ovog mesta zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, kao i G.J. (19), I.J. (24) i F.J. (27), takođe iz okoline Velikog Gradišta, osumnjičene da su izvršili krivično delo teška telesna povreda.

ИДЕНТИФИКОВАНИ НАСИЛНИЦИ: Претукли младиће, једном угасили цигарету на челу

D.N.

Sumnja se da su njih četvorica, 24. jula ove godine, u ranim jutarnjim satima, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Velikom Gradištu, nakon kraće rasprave, napala dvojicu mladića starosti 20 i 23 godine, da su ih tukli rukama i nogama, kao i da je M.T. dvadesetogodišnjem mladiću ugasio cigaretu na čelu.

Povređeni mladići su najpre prevezeni na ukazivanje lekarske pomoći u službu Doma Zdravlja u Velikom Gradištu, odakle su prebačeni u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde su im konstatovane teške telesne povrede. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri