HAPŠENJE U NOVOM SADU: Mladić osumnjičen za pokušaj teškog ubistva

Lj. P.

27. 05. 2022. u 13:28

NOVOSADSKA policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila Novosađanina D. S. (26), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju. Uhapšeni su, takođe, N.D. (27) i V.M. (20) sa područja grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje.

ХАПШЕЊЕ У НОВОМ САДУ: Младић осумњичен за покушај тешког убиства

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Sumnja se da je, sinoć, ispred jednog ugostiteljskog objekta na Klisi, izbila tuča između osumnjičenih i trojice Novosađana u kojoj je D.S. nožem naneo teške telesne povrede jednom dvadesetosmogodišnjem Novosađaninu, a lakše povredio još dvojicu mladića.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Lekarska ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je  u četvrtak uveče intervenisala po pozivu policije u 23.01 sata, a kako je za „Novosti“ rekao dr Zoran Krulj, portparol novosadskog ove medicinske ustanove, njihova ekipa je u Primorskoj ulici 24, na licu mesta zbrinula muškarca starosti 28 godina, a zatim je prevezen na Odeljenje hirurgiju Urgentnog centra. Lekarska pomoć na licu mesta ukazana je i muškarcu starosti 34 i njemu je dat uput za Urgentni centar.

U Urgentni centar Univerzitetkog kliničkog centra Vojvodine, kako navode u PR službi ove zdravstvene ustanove, primljen je pacijent S.A.  sa ubodnim ranama u predelu grudnog koša i trbuha.

-Posle inicijalne dijagnostike, stabilizacije opšteg zdravstvenog stanja i hirurškog lečenja, pacijent je smešten na Odeljenje urgnentne hirurgije UC, gde se sprovodi intenzivni konzervativni tretman - navode u PR službu UKCV.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)