POLICAJCI PUŠTENI NA SLOBODU: Saslušan pretučeni vozač u Brusu

S. B.

08. 03. 2022. u 21:32

PRIPADNICI PS Aleksandrovac V.P (38) i I.N. (35) iz Aleksandrovca,koji su uhapšeni zbog sumnje da su 15. februara u tri ujutro službenim palicama pretukli vozača D.K (43) iz Kruševca u selu Gornji Stupanj, pušteni su iz pritvora nakon odluke postupajućeg suda u Brusu, saznaju „Novosti". Pretučeni vozač u međuvremenu je saslušan.

ПОЛИЦАЈЦИ ПУШТЕНИ НА СЛОБОДУ: Саслушан претучени возач у Брусу

foto: S. Babović

- Čeka se veštačenje povreda oštećenog lica,koji je u međuvremenu saslušan-navodi izvor „Novosti".

- Ostao je pri svom iskazu naznačenom u krivičnoj prijavi,a to je da su ga napala oba policajca, da su ga ostavili na putu i da je sam pozvao pomoć. Zbrinut je kasnije u Opštoj bolnici u Kruševcu,gde su mu konstatovane telesne povrede rebara i nosa,a onda je nakon jednog dana,na sopstveno insistiranje napustio bolničko lečenje.

Pripadnici policije iz Aleksandrovca su, s druge strane, izjavili da je sporne noći u službenom vozilu navodno ostao samo V.P,dok je intervenisao policajac I.N.Radnju zaustavljanja putničkog vozila,kako su „Novosti" ranije objavile, nisu prikazali u službenoj evidenciji. Policijska uprava Kruševac  pokrenula je disciplinski postupak zbog teške povrede službene dužnosti i iste udaljila iz službe do okončanja tog postupka.

Prema nezvaničnim saznanjima „Novosti", krivično delo zlostavljanje i mučenje iz člana 137 KZ nije i jedini predmet interesovanja nadležnih: oko dva grama supstance za koje se sumnja da je kokain, nađeno je na lokalnoj pumpi i najverovatnije će biti predmet veštačenja kako bi se proverilo da li je u pitanju opojna droga i da li je ona pripadala povređenom vozaču D.K,koji je od ranije poznat organima gonjenja.

BONUS VIDEO:

UŽASNI PRIZORI: Teška saobraćajna nesreća kod Bora, lančani sudar četiri vozila

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo