POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM: Osumnjičeni za prebijanje mladića u Vrnjačkoj Banji još u bekstvu

G. ĆIROVIĆ

22. 02. 2022. u 15:10

MLADIĆ M. Z. (21) koji je osumnjičen da je u subotu, jedan sat posle ponoći, u Vrnjačkoj Banji izazvao tuču i predvodio brutalno prebijanje A. A. (29), kako saznajemo, nalazi se u bekstvu i policija za njim intenzivno traga.

ПОЛИЦИЈА ТРАГА ЗА НАПАДАЧЕМ: Осумњичени за пребијање младића у Врњачкој Бањи још у бекству

D. Ristić

Tuča se dogodila u vrnjačkom parku, nedaleko od jednog poznatog ugostiteljskog objekta u centru Vrnjačke Banje kada je, prema nezvaničnim informacijama, grupa mladića iz još nepoznatog razloga izvela A. A. napolje iz kafića, i prema priči očevidaca, brutalno ga pretukla.

Zbog zadobijenih teških povreda A. A. je najpre prevezen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu, a potom je usled ozbiljnosti ozleda u kritičnom stanju hitno prebačen u Klinički centar u Kragujevcu gde je odmah priključen na aparate, dok su napadači pobegli u nepoznatom pravcu.

Prema priči očevidaca, A. A. je te večeri izašao sa dvojicom drugara na rođendansku proslavu.

- Jedan mladić ga je pozvao da izađe iz lokala napolje, i tu ga je sačekalo njih nekoliko, čini mi se sedmorica. Počeli su da ga brutalno tuku udarajući ga i kamenom u glavu dok je nemoćno ležao na pločniku. Mislim čak i da su siledžije sve snimale mobilnim telefonom – kaže naš izvor iz Vrnjačke Banje.

Po priči očevidaca, na mesto incidenta ubrzo su pristigli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji, kako saznajemo, preduzimaju sve mere na utvrđivanju okolnosti pod kojima se incident dogodio i tragaju za M. Z.

Osumnjičeni mladić koji je navodno predvodio tuču, kako se priča u prestonici srpskog turizma, zbog sličnih stvari, siledžijskog i bahatog ponašanja, već je poznat ovdašnjoj policiji, dok povređeni A. A. nije bio konfliktna ličnost.

BONUS VIDEO: UBISTVO U RUŠNjU: Komšija usmrtio komšiju, nerešeni imovinski odnosi doveli do tragedije

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!