UHAPŠEN VOZAČ KAMIONA: Izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su dve osobe poginule

S. BABOVIĆ

29. 01. 2022. u 14:02

POLICIJA u Kruševcu uhapsila je V.T. (66) iz Aleksandrovca, vozača kamiona koje osumnjičen da je jutros oko 6,30 časova na putu Kruševac-Aleksandrovac, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su dve osobe poginule, a tri zadobile povrede.

УХАПШЕН ВОЗАЧ КАМИОНА: Изазвао саобраћајну несрећу у којој су две особе погинуле

Foto: S. Babović

Vozaču kamiona određena je mera zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo tea dela probezbednosti javnog saobraćaja i očekuje se da bude privedem osnovnom javnom tužiocu.

Policija je zvanično potvrdila ranija saznanja „Novosti“.

- Sumnja se da je on, upravljajući teretnim vozilom „iveko“, pod dejstvom alkohola, prešao u suprotnu traku i naleteo na automobil „suzuki svift“ kojim je upravljao pedesetjednogodišnji muškarac iz Aleksandrovca, koji je podlegao povredama na licu mesta-navodeu policiji.

- Na mestu nezgode povredama je podlegao i pedesetčetvorogidišnji putnik u automobilu, koji je sedeo iza vozača, dok su suvozač (21) i preostala dva putnika (49 i 23) zadobili, za sada, neutvrđeni stepen povreda.

Kako su „Novosti“ ranije objavile, na licu mesta poginuli su vozač „suzuki svifta“ G.M. (52) iz Kožetina, kod Aleksandrovca i Z.V.(55) iz Aleksandrovca,koji je u trenutku nesreće sedeo iza vozača. Kod vozača kamiona testiranjem je utvrđeno 0,89 osto alkohola u krvi. Ostalo mu je, prema nezvaničnim saznanjima, još dva meseca do penzije.

 

BONUS VIDEO:

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRUŠEVCA: Dve osobe poginule u sudaru kamiona i auta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima