POLICIJA IZVELA MILJKOVIĆEVU ŽENU: U bundi i sa lisicama na rukama sprovedena u vozilo MUP-a, muče se sa blindiranim BMV-om od pet tona!

A. Z. K.

09. 12. 2021. u 12:35

SUPRUGA Marka Miljkovića T. M. uhapšena je danas zbog sumnje da je izvršila krivično delo pranje novca u produženom trajanju.

ПОЛИЦИЈА ИЗВЕЛА МИЉКОВИЋЕВУ ЖЕНУ: У бунди и са лисицама на рукама спроведена у возило МУП-а, муче се са блиндираним БМВ-ом од пет тона!

Foto: Z. Jovanović

Ona je ogrnuta bundom i sa lisicama na rukama izvedena iz Miljkovićeve kuće u pratnji policije.

Kako nam je rekao jedan od komšija, policija je poskidala kamere sa njegove kuće.

Parking-servis od jutros pokušava da podigne automobil marke BMV koji je bio u Miljkovićevom dvorištu, ali je vozilo blindirano, teško preko pet tona, što im otežava posao. Njima je u pomoć stigla još jedna dizalica oko 12.30 časova.

Foto: Z. Jovanović

 

Podsetimo, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa SBPOK, uhapšene su supruga i tašta Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, žena Marka Miljkovića i vanbračna supruga Filipa Ivanovskog zbog pranja novca za njihovu kriminalnu grupu.

Foto: Z. Jovanović

Slobode su lišene B. B, T. M, S. Đ. i M. M. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršile krivično delo pranje novca u produženom trajanju, rečeno je Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Sumnja se da su one na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca koji, kako se se sumnja, potiče iz delatnosti organizovane kriminalne grupe koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri