POBEGAO SA LICA MESTA: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo pešaka kod Bujanovca

J. S.

22. 11. 2021. u 16:13

POLICIJA u Bujanovcu uhapsila je I. A. (63) iz ovog mesta, zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

ПОБЕГАО СА ЛИЦА МЕСТА: Ухапшен осумњичени за убиство пешака код Бујановца

Foto: D. N.

Sumnja se da je on 20. novembra ove godine, u večernjim satima, na području Bujanovca, upravljajući „folksvagenom“, udario sedamdesetjednogodišnjeg muškarca, a potom pobegao. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Podsećamo da je beživotno telo Živojina Vasića (66), iz sela Davidovac, pronađeno u subotu uveče na regionalnom putu Bujanovac — Bujanovačka Banja .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

VELIKO HAPŠENJE PEDOFILA: Pribavljali i prikazivali fotografije dece, među žrtvama i mlađi od dve godine