ISPRIČAO SVE DO DETALJA: Evo šta je osumnjičeni za likvidaciju MMA borca i pokušaj ubistva Goranca u Novom Sadu rekao policiji!

Novosti online

15. 09. 2021. u 23:22

POLICIJSKOJ upravi u Novom Sadu večeras se predao osumnjičeni za pokušaj ubistva poznatnog kriminalca iz Vojvodine, Gorana Kovačevića Goranca i likvidaciju njegovog telohranitelja, MMA borca Uroša Stojanovića.

ИСПРИЧАО СВЕ ДО ДЕТАЉА: Ево шта је осумњичени за ликвидацију ММА борца и покушај убиства Горанца у Новом Саду рекао полицији!

Petar Milošević

Kako saznaju “Novosti”, reč je o Danijelu Janošu. On je, kako se sumnja, vozio automobil iz kog je pucano na Goranca i Stefanovića. Januš je, kada se predao, sve do detalja ispričao policiji.

Otkrio je sve o ubistvu Stojanovića, opisao kako je likvidiran, sa kim je bio kada je zločin izvršen.

Do detalja je opisao kako je planirana sačekuša, a rekao je i sa kim je bio tokom izvršenja zločina.

Podsetimo, napadači su Goranca i njegovog telohranitelja Stojanovića presreli kolima na Detelinari u Novom Sadu. Njih dvojica su pokušali da im pobegnu, međutim napadači su im napravili sačekušu i na njih otvorili vatru.

Mladi MMA borac bacio se pred Goranca da ga zaštiti i primio je nekoliko hitaca u telo. Od zadobijenih povreda je preminuo na licu mesta, dok je Goranac u napadu ranjen. Napadači su ubrzo pobegli s lica mesta, međutim policija je brzim operativnim radom našla DNK tragove tri muškarca i oni su osumnjičeni za ovaj krvavi napad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)